Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Projecte GAT (nova data reunió)

32445

Nova data per la reunió del PROJECTE GAT!
Serà el proper dimecres 29 de gener a les 19:30h a la biblioteca.
Us hi esperem!

Tens problemes amb alguna colònia de gats? Alimentes gats del carrer? Et preocupes pel benestar d'aquests animals? Et convidem a venir a la propera reunió a escoltar la presentació del projecte Gat, on s'explicaran els principis d'actuació d'aquesta nova iniciativa.

QUÈ ÉS?
És un projecte basat en un model de gestió de les colònies de gats de carrer que té per objectiu millorar la seva qualitat de vidai evitarla superpoblació a través del mètode CER (Captura amb gàbies trampa, Esterilització i Retorn a la colònia) d'una manera transparent, ètica i responsable.

QUINS SÓN ELS SEUS OBJECTIUS?
1. Millorar la qualitat de vida dels gats de carrer.
2. Millorar la imatge dels gats i dels alimentadors/es.
3. Crear la figura del bon/a alimentador/a (o alimentador/a responsable).
4. Controlar les colònies de gats i evitar superpoblacions.
5. Evitar els conflictes entre els veïns i veïnes, molts cops deguts a molèsties ocasionades pels males olors, restes de menjar, èpoques de zel, etc.

CARTELL INFORMATIU

Teatre a la Societat: No t'ho callis

IMG-20191218-WA0004La companyia Corset Teatre presenta:

NO T'HO CALLIS

Diumenge 2 de febrer a les 18h al Teatre La Societat
Preu: 7€

Sinopsi: 
Ser o no ser? Aquesta és la qüestió. Una sentència radical oculta sota les paraules d'una pregunta on la resposta és vital per seguir endavant en el caminar de la vida quotidiana.
Són els nostres joves persones preparades almenys per preguntar-se per aquelles coses que poden o podem estar fent malament o de manera encertada?
Són els nostres joves persones capaces de reconduir la ruta quan el camí és equivocat?
NO T'HO CALLIS explica la història de la Camila, una noia que, farta de la violència del seu entorn i aferrant-se al silenci, procura trobar les seves pròpies respostes.
NO T'HO CALLIS, un espectacle que no et deixarà indiferent.

llegirmes1