Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Campanya per a la protecció dels animals de companyia 2020

esterilitzacioAprofiteu l'oportunitat d'identificar i esterilitzar gats i gossos amb un bon descompte!
L'Ajuntament de Maçanet, amb la col·laboració del Centre Veterinari Vetàrea, promou una campanya per identificar i censar els animals de companyia que hi ha al municipi i que encara no ho hagin fet. Per això, a partir del 26 d'octubre de 2020, us podreu beneficar d'un 40% de descompte en la implantació de xips i esterilitzacions a gats i gossos que resideixin a Maçanet. Al mateix temps, els animals xipats seran censats al Cens Municipal per facilitar-ne la seva recuperació en cas de pèrdua.
Tant el xipatge com les intervencions quirúrgiques d'esterilització es realitzaran prèvia sol•licitud trucant directament al centre del Grup Tècnic Veterinari - Vetàrea (tel. 972 85 87 85. Adreça: C/ Vidreres, 23 bx.).

A continuació s'especifiquen els preus i les condicions de la campanya:

Campanya vacunació contra la grip 2020

WhatsApp Image 2020-10-16 at 08.52.26Què és la grip?

La grip és una malaltia respiratòria vírica que s'encomana fàcilment d'una persona a una altra. A Catalunya arriba amb l'hivern, la majoria de les vegades a partir de la segona quinzena de desembre, i s'incrementa habitualment durant les primeres setmanes de gener.
Produeix febre elevada, tos, mal de cap i malestar general. En la majoria de casos, les persones es recuperen en una o dues setmanes sense necessitat de rebre tractament amb fàrmacs específics. Els antibiòtics no curen la grip. És molt important seguir unes bones pràctiques d'higiene.

On vacunar-se

Les persones a les quals els està indicada la vacuna poden rebre-la gratuïtament.

Dilluns dimarts, dimecres i divendres al Casal de la Gent Gran de Maçanet.
De 10h a 13h i de 16h a 19h, del 19 al 30 d'octubre

Dijous: Casal de la Gent gran del Residencial
De 10h a 13h i de 16h a 19h, del 19 al 30 d'octubre

Com demanar cita?
Obriu l'enllaç de sota, identifique-vos amb la vostra targeta de salut i cliqueu al banner blau de l'esquerra on posa "clica aquí per demanar cita si vols vacunar-te contra la grip"
https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

 

llegirmes1