Campanya "A Maçanet, reciclem!"

 

reciclem portadaS'inicia la campanya per al foment de la recollida selectiva i de presentació dels nous serveis de recollida de residus a disposició de la població de Maçanet. Aquesta campanya, finançada per l'empresa Germans Alum (AlumNET), inclourà el repartiment de bosses domèstiques per facilitar la separació de residus a les llars.

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer les novetats que s'han implantat a Maçanet de la Selva en matèria de recollida de residus, per tal de donar un millor servei a la ciutadania, i recordar els bons hàbits per millorar la recollida selectiva i els nivells de reciclatge. Per això s'ha editat material informatiu, en el que es destaca que:

- Hi ha una nova flota de 8 vehicles completament equipats per dur a terme tots els serveis (recollida i rentat de contenidors, serveis porta a porta, servei de deixalleria, etc.)

- S'han instal•lat 50 nous contenidors soterrats al nucli urbà i les urbanitzacions, que milloren la imatge del servei i permeten més capacitat de recollida si s'utilitzen correctament.

- Hi ha un nou servei de recollida porta a porta de trastos vells i voluminosos, i de restes vegetals. Es tracta d'un nou servei a la demanda, adreçat a particulars.

Per explicar aquestes novetats s'instal•laran diferents punts informatius, en els que també es repartiran bosses de ràfia per al reciclatge domèstic; es tracta de bosses per a separar vidre, envasos lleugers i paper, d'alta resistència, sistema d'adhesió lateral mitjançant velcro i a més són plegables per economitzar espai. Es repartirà una bossa per habitatge, fins a finalitzar les existències. Podeu recollir les bosses a:

- MERCAT MUNICIPAL (Plaça de l'Església): Dimecres 8 i 22 de maig, i 12 i 26 de juny, de 9 a 13 h

- RESIDENCIAL PARK (zona esportiva): Dissabtes 11 de maig i 1 de juny, de 10 a 14 h

- MAS ALTABA (punt recollida escombraries): Dissabtes 18 de maig i 8 de juny, de 10 a 14 h.

- MONTBARBAT (punt recollida escombraries): Dissabtes 25 de maig i 15 de juny, de 10 a 14 h.

- MERCAT DELS SENTITS (Plaça de l'Església): Dissabtes 6 i 13 de juliol, de 17 a 22 h.

Descarregueu el fulletó de la campanya

Descarregueu el cartell de la campanya

reciclem 1