Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Can Falló

can_falloEs tracta d'una antiga masia situada al bell mig del poble i propietat de l'ajuntament, que l'ha rehabilitada completament per ubicar-hi els serveis socials i el Punt d'Informació Laboral (PIL). L'edifici s'ha restaurat d'acord amb l'estructura original, amb algunes modificacions a la façana principal, però mantenint el portal adovellat, les finestres emmarcades amb pedra i el rellotge de sol.

Benestar Social

mans-entrellacades-1

L'Àrea de Benestar Social és l'àrea des d'on l'ajuntament treballa per millorar la situació social dels nostres veïns, especialment d'aquells en situació més desfavorida.
Des de l'àres es porten a terme programes específics, es gestionen serveis i es treballa coordinadament amb els serveis socials del Consell Comarcal per tal de donar una resposta òptima.

Edifici Can Falló

Av. Catalunya 15
17412 Maçanet de la Selva
Tel. 972 85 91 39

Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

Punt d'Informació Laboral

punt_infoInformació General

El Punt d'Informació Laboral (PIL) forma part del programa de desenvolupament socioeconòmic del municipi, dins l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.