Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Recital de piano: 250 aniversari del naixement de Beethoven

INGRID CUSIDO piano 29112020 3Aquest diumenge a les 18h al teatre la societat podrem gaudir d'un recital de la pianista de renom internacional Ingrid Cusido, recordeu que tot i que és gratuït cal inscripció prèvia.

Teatre La Societat
29 de novembre
18.00h
Gratuït (cal inscripció prèvia a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

Subvenció Diputació de Girona 2020: Ajuts covid

logo dipuPer resolució del President de la Diputació de Girona, de data 7 de setembre de 2020, la Diputació de Girona va concedir a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva una subvenció de 3000 euros (50%) destinada a finançar actuacions adreçades a la reactivació del teixit comercial i econòmic del nostre municipi, derivades de l'impacte de la COVID-19.


 

5 de desembre 2020: Mercat de Nadal

mercat nadal20Posposem el mercat de nadal fins el 5 de desembre a causa del mal temps previst per el dia 28/11/2020

Hi haurà un mercat de nadal a la plaça de l'Església i l'avinguda Catalunya, amb paradetes de nadalenques durant tot el dia. A les 12h es farà el canvi de faixa i banda de l'hereu i la pubilla.

25N Dia Internacional contra la violència masclista 2020

25n 2020El Dia Internacional contra la violència masclista se celebra anualment el 25 de novembre per denunciar la violència que s'exerceix sobre les dones en tot el món i reclamar polítiques a tots els països per erradicar-ho.

La regidoria de benestar social de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva ha organitzat diverses activitats, comptant amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Cliqueu el cartell per Consulteu-les.

 

 

Poda de l’arbrat viari 2020

podaAquesta setmana s'inicien les tasques de poda.

El trànsit d'alguns carrers, així com l'aparcament, es veurà afectat punualment.

Es senyalitzarà amb antel•lació per tal d'afectar el mínin possible els veïns i veïnes i poder treballar amb major eficiència.

Tenir cura de l'entorn és cosa de tots.
#MaçanetPelMediAmbient

Cartell PDF

 

 

 

Casalet de Nadal

nadalEstem preparant les #FestesdeNadal. Aquest any, amb el context del Covid19, no podem portar a terme el PIN, per aquest motiu hem organitzat el #CasaletdeNadal!

Edats: de 3 a 12 anys i de 1r a 4t d'Eso
Inscripcions: del 16 de Novembre al 18 de Desembre a l'Escola de Música/Telecentre!

Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Tríptic informatiu PDF

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE GIRONA: temporal Glòria

logo dipuLa Junta de Govern de la Diputació de Girona en sessió de data 8 de setembre de 2020 va resoldre la convocatòria de subvenció per a actuacions municipals motivades pel temporal Glòria i va concedir a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva una subvenció de 34.766,36 euros

 

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE GIRONA 2020: ASSISTÈNCIA I COOPERACIÓ ALS MUNICIPIS

logo dipu

la Diputació de Girona ha concedit a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva, una subvenció de 124.593,85 €, dins del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural, accés a les noves tecnologies i actuacions en camins municipals 2020, distribuïts segons el detall següent:

En actuacions en camins municipals: 1.300 €
En despeses per a l'accés a les noves tecnologies: 3.376,27 €
Despeses culturals: 21.987,15 €
Despeses d'inversió: 124.593,85 €


 

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE GIRONA PER FINANÇAR ACTUACIONS EN MATÈRIA DE NOVES TECNOLOGIES ARRAN SITUACIÓ DE LA COVID-19

logo dipu

La Diputació de Girona ha aprovat concedir ajuts als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, i consells comarcals arran de la situació de la COVID-19 per finançar actuacions en matèria de noves tecnologies.

L'import de la subvenció es distribueix en funció del nombre d'habitants del municipi i l'Ajuntament de Maçanet de la Selva pot sol.licitar un import de 2.000 euros per trobar-se dins del tram de 5001 a 10.000 habitants


 

Coronavirus: Noves mesures (29/10/2020)

banner llarg corona 

COMUNICAT DIJOUS 29 D'OCTUBRE 18:00H NOVETAT

Mesures de prevenció i contenció del coronavirus

MOBILITAT:
- Confinament perimetral de tot Catalunya: excepte mobilitat essencial. (Excepte desplaçaments de retorn al lloc de residència, sanitaris, laborals, cura i/o assistència, justificats davant òrgans públics, judicials, notarials, entitats financeres, realització d'exàmens o proves oficials i/o causa força major)
- Cap de setmana: Confinament Municipal de Divendres a les 6h del mati a Dilluns a les 6h del mati. Excepte: 
       o Visita als Cementiris el 31 d'Octubre i l'1 de Novembre dins la mateixa comarca.
       o Activitats esportives individuals a l'aire lliure entre municipis limítrofs
       o Permís penitenciari.
- Els parcs infantils es mantenen oberts fins les 20h.

REUNIONS I SORTIDES DEL DOMICILI:
- Recomanacions de limitar les sortides del domicili en la mesura del possible
- Desplaçaments basats en les "bombolles de convivència".
- Prohibició de consumir aliments i begudes en les trobades o reunions en espais públics.
(Excepció de sortides escolars).

TREBALL:
- Obligació a les empreses de limitar la mobilitat laboral.
- Treball a distància: teletreball excepte que no sigui possible
- Si no és possible el teletreball, flexibilitat horària per evitar hores punta
- Evitar la coincidència massiva de persones als espais de treball.

TRANSPORT PÚBLIC: el Transport (urbà i interurbà) sense canvis.

SERVEIS I COMERÇ:
- Les empreses no poden oferir serveis que impliquin un contacte personal proper. (Excepte: servei essencial, sanitari o sociosanitari i les perruqueries per motius higiènics)
- El comerç minorista d’alimentació i productes essencials i de primera necessitat: alimentació, begudes, higiene i altres productes de primera necessitat com les farmàcies, ortopèdies, òptiques i centres veterinaris. (Inclosos els comerços exposats que estan en els centres comercials poden romandre oberts).
- Comerç minoristes no d’alimentació ni essencial, la obertura queda condicionada a:
     o Que tinguin menys de 800m2 i limitin l’aforament al 30% de la llicència. (Si tenen més de 800m2, limitar la superfície a 800m2 i al 30% de l’aforament)
- Centres comercials tancats.
- Es permet la venta per telèfon o internet amb recollida al local sempre que s’evitin aglomeracions a l’interior i amb el repartiment a domicili.
- Mercats no sedentaris (aforament limitat al 30%)

RESTAURACIÓ: sense canvis. (Permès anar a recollir a l’establiment fins les 21h i s’allarga el repartiment a domicili fins les 23h)

EDUCACIÓ, INFÀNCIA I JOVENTUT:
- Es manté l’activitat presencial als centres docents i de l’ensenyament de règim especial: Llar Infants, Escola Sant Jordi, Escoles Les Arrels, Institut, Escola de Música i Escola d’Adults.
- Universitats: ensenyament a distància (sense canvis).
- Suspensió de tot el lleure infantil i les extraescolars. (Excepte les que es fan mantenint estrictament el grup bombolla de l’aula o les activitats dins del centre en horari lectiu).

ESPORTS:
- Suspensió de tota activitat esportiva. (Excepte l’esport professional). A Maçanet de la Selva només pot entrenar el primer equip del SHUM Maçanet.
- Tancament de tots els equipaments esportius. (Excepte els de tecnificació reglada). A Maçanet de la Selva es tanca el Camp de Futbol, el Pavelló Municipal, el Polivalent Municipal, les Pistes de Tennis de Maçanet i Residencial Park, la Pista Jardí, la Pista del Cementiri, la Zona Esportiva de Mas Altaba i del Residencial Park. (També la Zona Esportiva privada de Montbarbat).
- Suspensió de totes les competicions esportives. (Excepte les lligues nacionals i internacionals).
- Activitats esportives individuals a l’aire lliure entre municipis limítrofs

CULTURA i ACTIVITATS PROGRAMADES:
- Suspensió de totes les activitats culturals, espectacles i d’oci. A Maçanet de la Selva es tanca el Teatre La Societat.
- Suspensió d’activitats, fires comercials, convencions i festes. A Maçanet de la Selva es suspèn les activitats.
- Biblioteca Municipal: només per a préstec de documents reservats.
- Cerimònies civils i religioses i culte amb aforament limitat al 30%. A Maçanet de la Selva es manté la Missa de Tots Sants amb aforament limitat.