Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Servei diari de subministrament d'aigua potable a Residencial Park

AIGUAMRPA partir d'avui, dimecres 21 d'Agost, hi haurà un SERVEI PERMANENT de Subministrament d'AIGUA de manera gratuïta. Podeu anar a buscar aigua cada dia, de les 16h a les 20h a l'Espai del Casal de Jubilats de Residencial Park. Fins que el Departament de Salut Pública notifiqui a l'Ajuntament que l'aigua torna a ser apta pel consum humà. Les persones amb problemes de mobilitat, podeu trucar a 972 85 88 70, i els Guàrdies Municipals us ho gestionaran.

Els dissabtes i els dimarts hi continuarà havent el servei habituall de CUBA a la Zona Esportiva.

BAN MUNICIPAL

BAN I DECRET SOBRE L'ESTAT DE L'AIGUA A RESIDENCIAL PARK

Escut-Vectorial-COLORHa arribat a l’Ajuntament l’Informe del Departament de la Generalitat de Catalunya del Departament de Salut Pública, el qual ens ha traslladat que:

Ha sol.licitat a l’Empresa encarregada del Subministrament de l’Aigua a MRP, que comuniqui als usuaris l’estat de l’aigua i que de forma urgent solucioni el problema.

Ha sol.licitat a l’Ajuntament, que comuniqui als usuaris de l’estat de l’Aigua de MRP en el cas que l’Empresa no ho traslladi, motiu pel qual l’Ajuntament emet aquest BAN, on indica:

L’aigua que actualment es subministra a Residencial Park és NO APTA pel CONSUM HUMÀ.
Posem a disposició dels veïns i veïnes el servei de CUBA. El Dissabte de les 10h a les 13h i el
diumenge de les 10h a les 13h. Amb la possibilitat d’ampliar-ho, en base a les necessitats.

Alhora:

L’Ajuntament hem emès un Decret per traslladar a l’Empresa i a la Propietària la necessitat de solucionar urgentment l’estat de l’aigua, per tal que el servei bàsic estigui garantit.
L’Ajuntament continua treballant amb els Serveis Jurídics, la Municipalització del Servei de l’Aigua i amb les actuacions paral.leles per poder gestionar i garantir un servei adequat als ciutadans.

És una de les prioritats.
Hi estem treballant. I entre tots, ho assolirem.

BAN PDF

NOTIFICACIÓ DEP SALUT

DECRET

 

Havaneres amb els Pescadors de l'Escala

27bcb1bf-5c65-49dd-a66d-a60d783ef4ca

Diumenge 25 d'agost a les 21.30h els Pescadors de l'escala faran una cantada d'havaneres a la Piscina Municipal, l'entrada és gratuïta i hi haurà rom cremat a la mitja part.

FITAG 2019: El legado


fitag webUn any més torna el FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMETEUR DE GIRONA (FITAG), i Maçanet com sempre acull una de les seves obres al teatre La Societat.

Enguany ens visita la companyia argentina El Legado, amb l'obra homònima El legado. Guanyadora de diversos premis nacionals a Argentina, entre ells el premi Drets Humans a Escena 2018 i el premi Estrella de Mar 2018, el legado ens pesenta un monòleg de caire intimista i proper. Una història de ficció basada en fets i testimonis reals que ens transmeten la recerca de tota una vida.

Divendres 30 d'agost a les 21.00 h al teatre La Societat.

 

 

 

 

Festa Major 2019

llotja1

Del 8 al 12 d'agost torna la Festa Major de Maçanet de la Selva:

Concerts, barraques, balls, atraccions, sopars i un gran nombre d'activitats seran les encarregades de que no us avorriu ni un segon durant aquests dies, a continuació podeu consultar el programa general i el dels concerts.

LLIBRET FESTA MAJOR

CARTELL BARRAQUES

CARTELL ORQUESTRES

Aturem les violències sexuals #MALAMENTE

AF MALAMENTE webLes violències sexuals:

Què són?
Les violències sexuals són un tipus de violències masclistes. Apareixen com una forma de controlar i dominar les dones a través del sexe, n'hi ha de diversos tipus i estan presents en diferents espais de la vida quotidiana de les dones.

Com comencen?
L'arrel d'aquestes violències és la ideologia masclista. La nostra visió del món i les relacions estan plenes d'idees, valors i pràctiques masclistes. Per això costa tant identificar les violències contra les dones, perquè s'expressen i es justifiquen a partir d'idees que veiem com a normals i naturals.

Ple Municipal ordinari 05/08/2019

Escut-Vectorial-COLORUs recordem que dilluns 5 d'agost a les 20h a la sala de plens de l'Ajuntament hi ha ple ordinari.
L'assistencia és lliure i hi haurà torn de precs i preguntes al final. 

Festa Holi i de l'escuma

bc0badde-46b2-4932-8014-9b52963974c4Dissabte 3 d'agost al Camp d'en Cinto FESTA HOLI i FESTA DE L'ESCUMA amb DJ i servei de bar. A partir de les 19.00h.

Food Trucks en ruta 2019

67591097 2513325775364678 4267641769170042880 n Els dies 2, 3 i 4 d'agost tornaran a la plaça l'Església els Food Trucks en ruta.  Una festa amb concerts, markets, diversitat gastronòmica i sabors únics que podreu gaudir durant els vespres del proper cap de setmana.

 

Fi de curs del Gínjol

67660218 2314625321957009 5491502359546691584 nEl proper cap de setmana 3 i 4 d'agost arriba Mar de cendres el musical, emmarcat dins del XXIII Festival de Varietats, al Teatre La Societat. Un espectacle amateur amb 35 actors i actrius dalt de l'escenari.

SINOPSI:
L'arribada dels turistes l'estiu del 1976 sacseja el dia a dia d'un poble pesquer de la costa mediterrània. El seu anar i venir transporta, com les onades, els anhels d'una filla per retrobar-se amb el seu pare, el desig d'un amor prohibit, les grans aventures per jugar amb els amics i el fer i desfer de la vida de Port Xic.

QUAN:
- Dissabte 3 d'agost a les 9 de la nit
- Diumenge 4 d'agost a les 6 de la tarda

ON:
Teatre La Societat, Maçanet de la Selva

PREUS?
Socis: 8€
No socis: 10€

CARACTERÍSTIQUES:
- Apte per a tots els públics.
- Durada 2h.
- Idioma en català.