Setmana de l'energia 2018

expo rehabenergEdificis cantrincheria2018 web 290
Del 4 al 8 de juny
se celebrarà la Setmana de l'Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica.

Amb uns dies d'antelació, a Maçanet de la Selva arriba l'exposició " LA REHABILITACIÓ I CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA DELS EDIFICIS" que, a partir d'avui dia 23, i durant uns dies estarà exposada a Can Trincheria.

Prémer per ampliar noticia >>

L'exposició serà fins divendres 25 de maig, tardes de 15.30 a 20 h. Aquesta exposició mostra les principals actuacions que es poden dur a terme en un edifici o habitatge per fer-ne una rehabilitació amb criteris d'eficiència energètica i quins passos cal seguir per obtenir el certificat d'eficiència energètica.

Cessió de kits instantanis comptadors d'electricitat (fins el 30 de juny):

El consell d'Iniciatives Locals pel Medi Ambient (CILMA) ha cedit dos kits amb comptadors instantanis d'electriciatat peruè siguin instal·lats a les llars que ho sol·licitin. amb aquest kit es pot monitoritzar el consum elèctric de la llar i amb els resultats obtinguts, establir un canvi d'hàbits amb un estalvi de fins un 15% en la factura elèctrica. Aquests kits estan formats per:

- Un comptador elèctric instantani e2 clàssic Efergy per instal·lar a les llars.
- Un dispositiu de connexió a internet amb plataforma de visualitzaicó en línea que permet enviar les dades del comptador elèctric a una plataforma web i permet poder consultar el consum elèctric online.
- Un endoll intel·ligent wi-fi Ego. És un dispositiu que informa del consum elèctric de l'equip que té connectat, així com permet encendre i apagar els aparells de forma individual amb control remot.
- Manual d'instruccions on s'explica els aparells que formen el kit i com s'instal·len.

Per sol·licitar la cessió del kit cal fer-ho a l'àrea de medi ambient de l'Ajuntament, trucant al 972 858005 (ext. 4), o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.