Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Setmana de l'energia 2018

expo rehabenergEdificis cantrincheria2018 web 290
Del 4 al 8 de juny
se celebrarà la Setmana de l'Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica.

Amb uns dies d'antelació, a Maçanet de la Selva arriba l'exposició " LA REHABILITACIÓ I CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA DELS EDIFICIS" que, a partir d'avui dia 23, i durant uns dies estarà exposada a Can Trincheria.

Prémer per ampliar noticia >>

L'exposició serà fins divendres 25 de maig, tardes de 15.30 a 20 h. Aquesta exposició mostra les principals actuacions que es poden dur a terme en un edifici o habitatge per fer-ne una rehabilitació amb criteris d'eficiència energètica i quins passos cal seguir per obtenir el certificat d'eficiència energètica.

Cessió de kits instantanis comptadors d'electricitat (fins el 30 de juny):

El consell d'Iniciatives Locals pel Medi Ambient (CILMA) ha cedit dos kits amb comptadors instantanis d'electriciatat peruè siguin instal·lats a les llars que ho sol·licitin. amb aquest kit es pot monitoritzar el consum elèctric de la llar i amb els resultats obtinguts, establir un canvi d'hàbits amb un estalvi de fins un 15% en la factura elèctrica. Aquests kits estan formats per:

- Un comptador elèctric instantani e2 clàssic Efergy per instal·lar a les llars.
- Un dispositiu de connexió a internet amb plataforma de visualitzaicó en línea que permet enviar les dades del comptador elèctric a una plataforma web i permet poder consultar el consum elèctric online.
- Un endoll intel·ligent wi-fi Ego. És un dispositiu que informa del consum elèctric de l'equip que té connectat, així com permet encendre i apagar els aparells de forma individual amb control remot.
- Manual d'instruccions on s'explica els aparells que formen el kit i com s'instal·len.

Per sol·licitar la cessió del kit cal fer-ho a l'àrea de medi ambient de l'Ajuntament, trucant al 972 858005 (ext. 4), o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.