Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Tancament de les àrees d'escombraries de Mas Altaba i Montbarbat

tancament montbarbat

Aquesta setmana s'estan realitzant els treballs per al tancament dels punts de recollida d'escombraries de les urbanitzacions Mas Altaba i Montbarbat. De moment es podrà continuar accedint amb vehicle com normalment, pels accessos principals. Un cop es finalitzin completament les obres (tancament, senyalització, arranjament d'accessos, etc.) s'establirà un horari d'obertura de les instal•lacions, que ja s'anunciarà per al coneixement de tots els veïns d'ambdues urbanitzacions i també se senyalitzarà a l'exterior. Independentment de l'horari, l'accés peatonal a les dues àrees quedarà sempre garantit.

Aquests tancaments es duen a terme per a poder garantir un millor control de les instal•lacions, on habitualment hi ha problemes per abocaments incontrolats per la facilitat d'accés existent fins ara, ús de persones o empreses alienes a la urbanització, vandalisme, etc. Ja s'han imposat diverses sancions per un ús inadequat gràcies a les càmeres que hi ha instal•lades, però es preveu que el tancament en horaris intempestius ajudarà a millorar el control, l'estat i l'aspecte de les instal•lacions.


Les obres realitzades no tenen cost per l'Ajuntament, ja que les paga l'empresa concessionària de la recollida d'escombraries, Germans Alum, que segons el contracte ha de fer una aportació d'un 0,5% de l'import anual per a millores del servei i compra de material.