Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Gran marxa a Maçanet per la IndependènciaDissabte dia 1 al matí, l'Assemblea Nacional Catalana de Maçanet de la Selva va organitzar la Marxa per la llibertat. A primera hora del matí es van crear dues columnes que van pujar al Puigmarí i al castell de Torcafelló, els dos punt més elevats del municipi, per fer onejar sengles estelades que s'hi han quedat de manera permanent.

Tot seguit es va tornar cap a la vila on, amb tota la gent que s'havia concentrat a la plaça de l'Església, es va anar en manifestació fins la rotonda d'entrada de la població. Després d'una intervenció de l'Alcalde, Antoni Guinó, membre de l'AMI, i d'un representant de l'ANC, es va fer el canvi formal de la bandera que oneja a l'entrada de la població per l'estelada, que hi romandrà fins els dia 12 de setembre. Cal destacar que, per primera vegada en la història, des de Maçanet sortiran dos autocars amb participants a la manifestació de Barcelona, i que els tradicionals actes festius de la tarda del dia 11 s'han traslladat al dia 16, ja que es preveu un desplaçament massiu de maçanetencs en els dos autocars, en tren i en vehicles particulars.

Plànol

 

01/09/12