Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Un somni fet musical

musical PDesprés de l'èxit a l'estrena al mes d'agost, El Gínjol ha tornat a representar el musical "Històries de Bar". La Societat va acollir dues noves representacions amb la sala plena i un públic encantat que no va parar de riure i d'aplaudir durant les dues hores aproximades que dura l'obra.
"Històries de bar" gira al voltant del somni d'una cambrera, la Laura, amb la vida marcada pels clients del bar Can Caparro, cadascú dels quals amb la seva història personal.
El Grup de Música i Teatre El Gínjol va ajuntar 52 persones, totes amateurs, de Maçanet i Vidreres per fer aquesta obra, en què es van cantar 20 cançons en directe, algunes tan conegudes com el "Brindis" de La Traviata de Verdi, "L'Empordà" de Sopa de Cabra, "A la taverna del mar" de Llach o una versió d'"Alegria" de La Trinca. També, però, hi va haver lloc per cançons de cant coral com el "Turdion" o el "Brindis" de Mozart. En resum, quatre funcions amb mil localitats venudes, 52 figurants, 20 cançons i gran dosi d'energia, alegria i il•lusió.