Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

S'acosta el Carnaval de Maçanet

cartell carnestoltes copiaEl proper mes de febrer, Maçanet podrà gaudir d'un Carnaval que, enguany, s'ha distribuït en dos dies: el d'adults, el dissabte 23, i l'infantil, el diumenge 24. Seran dues bones oportunitats per oblidar la quotidianitat i per compartir un projecte que té força sentit perquè és col•lectiu.

Enguany hi ha nombroses novetats respecte edicions anteriors, motiu pel qual us resultarà interessant llegir-vos les bases que trobareu aquí, així com els fulls d'inscripció per si us decidiu a participar de manera activa.

Cliqueu la fletxa per llegir més i per descarregar les bases i  formularis d'inscripció.

El dissabte 23 de febrer: LA RUA

El Carnaval 2013 de Maçanet de la Selva se celebrarà el 23 de febrer. Aquest any, la regidoria de Festes ha dissenyat una organització senzilla i elegant.
Es canvia el recorregut habitual i tota l'activitat es concentra al passeig Sant Llorenç i a l'avinguda Catalunya, finalitzant a la plaça de l'Església, on hi haurà el jurat preparat per a avaluar les característiques de cada disfressa.
La rua està organitzada per a totes les edats. La participació és gratuïta, i amb la simple inscripció ja es pot optar a rebre el premi corresponent en funció de la modalitat. Les inscripcions per participar-hi començaran a partir de dilluns 21 de gener i s'atendran per ordre de petició. És més! Com que som conscients de la feina i del cost econòmic que representa elaborar comparses i carrosses, oferim una subvenció de 80€ i 100€ per a aquelles carrosses i comparses que participin del nostre Carnestoltes i que col•laborin a fer que aquest dia, els carrers de Maçanet visquin un bon ambient de gresca.
Per a les parelles i pels individuals, s'ha preparat una carrossa ambientada perquè puguin anar agrupats i, així, el jurat els pugui observar i valorar millor.
Enguany es repartiran gairebé 2.000€ en premis, distribuïts en quatre categories: carrosses, comparses, parelles i individuals.
Al Polivalent hi haurà un servei de bar, on els participants podran sopar mentre esperen que a les 22h s'atorguin els premis, que seran lliurats per l'Alcalde, l'Hereu i la Pubilla. Aquest espai serà d'entrada gratuïta per a tothom, i hi haurà música en directe.
Lliurats els premis, la festa i la gresca continuaran en el Polivalent, ja que hi actuaran dos grups de música en directe.

Diumenge 24 de febrer: EL CARNESTOLTES INFANTIL

Com a novetat d'enguany, s'organitza el CONCURS de DISFRESSES INFANTIL, el diumenge 24 de febrer a les 17h al Polivalent. Les inscripcions, que comprenen des dels 0 fins als 16 anys d'edat, es podran fer a partir del dilluns 21 de febrer.
La festa començarà amb una animació infantil dissenyada per a la diversió de tots els participants. Quan acabi, hi haurà el CONCURS de disfresses, en què cadascun dels nens i nenes inscrits seran cridats a desfilar per l'escenari, on un jurat de tres persones avaluarà les disfresses.
Tots els participants rebran un obsequi, però només els tres primers guanyaran premis econòmics: de 100e, 80€ i 60€ i que seran anunciats en el mateix acte.
Hi haurà música i servei de bar per ambientar la festa!

BASES DEL CARNESTOLTES

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LA RUA

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL CARNESTOLTES INFANTIL