Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Programa Créixer en Família

creixerDes del 30 d'abril i fins al 4 de juny s'inicia el projecte Créixer en Família subvencionat per la Secretaria de Família de la Generalitat i coordinat des dels serveis socials del municipi.
Es tracta d'un programa de formació per a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva. Ofereix cicles de tallers que són espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals i en què es persegueixen dues finalitats: dotar les famílies d'eines i recursos per millorar les funcions de protecció, cura, benestar i educació de les famílies vers el menors i afavorir el desenvolupament dels models parentals adequats a les etapes vitals dels fills i filles.

A Maçanet s'engega un taller per a mares i pares, fills i filles entre els 12 i 16 anys. Es calcula que hi participaran pares d'un total de 18 nuclis familiars i el contingut de les sessions és aquest:
- 1a i 2a sessió: El tracte. Estimar i educar
- 3a i 4a sessió: Reptes quotidians. Conviure en família.
- 5a sessió: Créixer dins i fora de casa. Joc en família, escola i entorn.
- 6a sessió: Monogràfic sobre un aspecte relacionat amb els tres eixos temàtics que es tracten en el cicle.

Si en voleu saber més, podeu consultar al web: www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia