Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Commemoració del dia per l'eliminació de la violència envers les dones

25n webL'Ajuntament de Maçanet de la Selva va realitzar, dissabte 23 de novembre, l'acte institucional per a commemorar el dia internacional per l'eliminació de la violència envers les dones. L'acte va constar de tres apartats : la lectura del Manifest Institucional, l'exhibició d'un tapís confeccionat per l'Associació Mestresses de Maçanet amb l'eslògan "Maçanet de la Selva contra la violència de gènere". Aquest tapís queda exposat al balcó de l'ajuntament i pretén sensibilitzar a la població sobre aquesta problemàtica. I, finalment, es va fer una lectura molt emotiva de la lectura "Carta a una amiga" redactada per la nostra veïna Yolanda Osuna, qui a partir d'aquesta carta intenta donar suport a una amiga.
L'acte va comptar amb la presència de la Sra. Fina Surina , l'alcalde de la nostra població, el Sr. Antoni Guinó, i la Regidora de Benestar Social Sra. Carme Fernàndez.

 

A continuació podeu llegir la carta:
carta a una amiga