Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

reunió hereus i pubilles 2019

hereus1Si has nascut l'any 2001 i t'agradaria presentar-te com a hereu o pubilla, farem una reunió informativa el divendres 5 de juliol a les 19h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Si estàs interessat però no pots venir a la reunió posa't en contacte amb la Marisa ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o bé al telèfon 972 85 80 05 abans del dia 5 de juliol

Festa Major de Martorell 2019

martorell--PRINT

 

29 de juny de 2019
Festa Major de Martorell:

17.30h- Misa cantada en honor a Sant Pere.

18.30h- Audició de sardanes amb la Colba Ciutat de Girona

21h- Sopar de Festa Major (pa amb tomaquet, pollastre i botifarra, beguda i coca de Sant Pere (11€)
10.30h- Gran ball amb el conjunt OHLALA.

Tiquets a gràfiques Maçanet, carnisseria Pons i Can MAs Roig de Martorell.

Cal portar taules i cadires.

En cas de pluja es farà a la Pista jardí de Maçanet.

Onada de calor

OnadaCalorAtenció!! Durant tota aquesta setmana hi ha prevista una forta onada de calor. 

Molta precaució amb els infants i els més grans, i sobretot precaució amb les burilles de tabac ja que el risc d'incenci també es màxim.

Consells per l'onada de calor

Teatre La Societat: Carlota

carlotawebDiumenge 30 de juny a les 18h al teatre la Societat

OBRA: Carlota (comèdia)

PREU: 7€

La nit que Charlie Barrington convida un detectiu amic seu a sopar, troben la seva esposa assassinada. El misteri està servit.

Direcció: David Planas
Companyia: Toc de Teatre de Celrà.
Repartiment: Joan Carles Cano, Belén Cerrudo, Patricia García, Marta Illa, Helena Lazaro, Adrià Mir, Clara Mir, Josep Mir i Albert Trèmols.
Autor: Miguel Mihura.
Traducció: Estanis Aboal

Obertura de la piscina municipal 2019

piscinawebEl dia 27 de juny serà el dia d'obertura de la piscina municipal, com sempre aquest dia es gratuït.

Horari: de dilluns a diumenge d'11 a 20h.

Preus: 
De dilluns a divendres: 3€ tot el dia / 2€ a partir de les 16h
Dissabte, diumenge i festius: 3,5€ tot el dia / 3€ a partir de les 16h
Dijous nit: Piscina nocturna de 21h a 00h. 1€
Menors de 7 anys i majors de 64 gratuït.

Abonaments individuals:
Per 30 dies: 40€
Temporada: 70€

Abonaments familiars:
temporada 3 persones: 80€
Temporada 4 persones: 110€
Temporada 5 persones: 130€

Els familiars poden ser de 1r i 2n grau. Al llarg de l'abonament es pot variar un familiar.
Tots els abonaments hauran d'anar acompanyats d'una fotografia.

Discurs de la nova alcaldessa: Natàlia Figueras

natalia2019Molt bon dia a tothom,

És un honor assumir l'alcaldia de Maçanet, i, en primer lloc, ho faig sobretot amb molta il·lusió.

Ser Alcaldessa de Maçanet de la Selva, probablement, és, en part, el millor que li pot passar a algú que s'estima aquest poble. De manera que assumeixo el càrrec amb molta responsabilitat i dignitat.

Els qui em coneixeu sabeu que m'agraden els reptes –i aquest sens dubte n'és un, i ben gran- i que m'entusiasma el servei públic!

No obstant això, abans de seguir, m'agradaria explicar-vos que si avui tinc la sort de ser la primera Alcaldessa, és pel suport rebut per part de la família, el meu pare, que ja va ésser Regidor. Però, especialment, pels meus avis, en Joan i la Carme. Ells, mentre a casa els pares treballaven, ens han ensenyat a viure al poble, a gaudir-ne, a estimar Maçanet, a cuidar dels veïns i veïnes com si fossin família, a participar amb les entitats, a treballar colze a colze amb elles perquè les activitats surtin endavant; en definitiva, ensenyant-me que la política no és el que en moltes ocasions es diu, fins i tot malintencionadament, sinó que també hi ha una forma de fer poble absolutament honesta, voluntària, responsable i humana.

Encara que, si avui som aquí, és perquè són moltes les persones que hem treballat perquè avui, SOM Maçanet assumeixi l'Alcaldia. Encapçalar un projecte no és fàcil, però treballar amb l'equip i la confiança d'aquest grup incansable, és el que ens ha permés guanyar de les Eleccions del 26 de Maig. Gràcies, Alexis, Alfonso, Alicia, a les Anna's, a en Nuñez, en Caimel, en Carles, la Carmen, la Conxita, l'Enric, en Tico, a la Geni, la Irene, la Isa, la Isabel, en Jesús, l'Adroher, en Montañés, en Jorge, en Josep Maria, en Sais, una especial menció a la Júlia, la Laura, la Lidia, en Xifró, la Loli, en Marc, en Miguel Àngel, en Moisès, la Nati, l'Óscar, la Paqui, la Patricia, els germans Presas, en Quim, en Ramon, en Raúl, en Rogelio, la Rosa, la Sandra, en Sergio, la Toñy, en Gallardo i un agraïment infinit a en JJ. I a moltes persones que ja he anat saludant i agraint personalment.

Per llegir més cliqueu la fletxa

Nou equip de govern

64240973 2444534592279353 8487245115113340928 oEl ple de constitució del consistori municipal del passat dissabte 15 de juny va donar com a alcaldessa a Natàlia Figueras amb els vots favorables del grup SOM Maçanet, ERC i el PSC. El nou equip de govern el conformaran els regidors d'aquestes 3 formacions. En breu actualitzarem el cartipàs municipal amb totes les regidories.

Pla d'ocupació per prevenció d'incendis i supressió de barreres arquitectòniques

pla ocup juny2019Amb l'ajut d'un pla d'ocupació del consell comarcal s'estan realitzant treballs forestals a la urbanització Montbarbat per tal de prevenir incendis. Aquests treballs consisteixen majoritàriament en el desbrossament de les zones perimetrals de la urbanització.


Paral·lelament i dins del mateix pla d'ocupació s'estan realitzant feines de paleteria per tal de suprimir barreres arquitectòniques a la vila, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda o amb qualsevol altra problemàtica.

40 anys de l'escola Sant Jordi

40ANYS-sant-jordiwebCelebració els 40 anys de l'Escola Sant Jordi.
14 de juny a les 19.00h.
Rebuda, parlaments i sopar a peu dret + música amb DJ

Preu: 9€ pel sopar
Venda de tiquets al telecentre de 15 a 21h.