Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Campanya "A Maçanet, reciclem!"

 

reciclem portadaS'inicia la campanya per al foment de la recollida selectiva i de presentació dels nous serveis de recollida de residus a disposició de la població de Maçanet. Aquesta campanya, finançada per l'empresa Germans Alum (AlumNET), inclourà el repartiment de bosses domèstiques per facilitar la separació de residus a les llars.

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer les novetats que s'han implantat a Maçanet de la Selva en matèria de recollida de residus, per tal de donar un millor servei a la ciutadania, i recordar els bons hàbits per millorar la recollida selectiva i els nivells de reciclatge. Per això s'ha editat material informatiu, en el que es destaca que:

- Hi ha una nova flota de 8 vehicles completament equipats per dur a terme tots els serveis (recollida i rentat de contenidors, serveis porta a porta, servei de deixalleria, etc.)

- S'han instal•lat 50 nous contenidors soterrats al nucli urbà i les urbanitzacions, que milloren la imatge del servei i permeten més capacitat de recollida si s'utilitzen correctament.

- Hi ha un nou servei de recollida porta a porta de trastos vells i voluminosos, i de restes vegetals. Es tracta d'un nou servei a la demanda, adreçat a particulars.

Per explicar aquestes novetats s'instal•laran diferents punts informatius, en els que també es repartiran bosses de ràfia per al reciclatge domèstic; es tracta de bosses per a separar vidre, envasos lleugers i paper, d'alta resistència, sistema d'adhesió lateral mitjançant velcro i a més són plegables per economitzar espai. Es repartirà una bossa per habitatge, fins a finalitzar les existències. Podeu recollir les bosses a:

- MERCAT MUNICIPAL (Plaça de l'Església): Dimecres 8 i 22 de maig, i 12 i 26 de juny, de 9 a 13 h

- RESIDENCIAL PARK (zona esportiva): Dissabtes 11 de maig i 1 de juny, de 10 a 14 h

- MAS ALTABA (punt recollida escombraries): Dissabtes 18 de maig i 8 de juny, de 10 a 14 h.

- MONTBARBAT (punt recollida escombraries): Dissabtes 25 de maig i 15 de juny, de 10 a 14 h.

- MERCAT DELS SENTITS (Plaça de l'Església): Dissabtes 6 i 13 de juliol, de 17 a 22 h.

Descarregueu el fulletó de la campanya

Descarregueu el cartell de la campanya

reciclem 1